Orfű Kistó Strand

NYITVA TARTÁS | ÁRAK | ELÉRHETŐSÉGEK | VÉLEMÉNYEK

Orfű Kistó fürdő árak, Orfű Kistó fürdő belépő árak, Orfű Kistó strand árak, Orfű Kistó strand belépő árak, Orfű Kistó strand nyitva tartás, Orfű Kistó fürdő nyitva tartás, pécs fürdő, pécsi fürdő, baranyai fürdők

A közel 10 hektáros Orfűi tó Pécs térségének egyetlen engedéllyel rendelkező nyílt vízi strandjaként üzemel. Maga a strand körülbelül 2 hektár nagyságú, végig homokos aljzatú. A strand 5 000 fő befogadására alkalmas.

A tó fennmaradó része horgásztóként funkcionál.

Nyitva tartás (Június 1. – Augusztus 31.)

Hétfő – Vasárnap: 09.00 – 20.00

Árak

Felnőtt:1 200 Ft
Diák:850 Ft
Csoportos jegy (diákcsoportoknak 15 főtől + 1 kísérő)800 Ft
Felnőtt félnapos (15:00-tól):1 000 Ft
Diák félnapos (15:00-tól):700 Ft
Diákcsoportoknak (15 főtől):700 Ft
6 éves kor alatt, PTE nappalis diákigazolvánnyal, illetve orfűi lakcímkártyávalingyenes

Elérhetőségek:

Cím: 7677 Orfű, Kossuth Lajos utca 46.
Telefonszám: +36 30 577 7674
Honlap: www.orfukisto.hu
E-mail: cluborfukft@gmail.com


Nagyobb térképre váltás

17 Hozzászólás

 1. MErika szerint:

  Csak a félreértések elkerülése végett, NEM 14.00-től, hanem csak 15.00-től adják csak a kedvezményes áru jegyeket, ezt ‘elfelejtették’ frissíteni….
  Hm…

 2. Erna szerint:

  A büfétől szeretnék mindenkit óvni. A sültkrumli ehetetlen égett, ????, a mennyiséghez képest nagyon drága (maroknyi 400 ft). A lángos szintén alulmúl minden elképzelést, a fagylat rozsdás Carte D’Or pultban olcsó, rossz minőségű

 3. kinga szerint:

  A méregdrága belépőtől és a szolgáltatások hiányátol eltekintve (gondolok itt a mászófalra, az ugrálóvárra, kürtöskalácsosra, vattacukrosra, kukoricaárusra) eltekintve, visszajáró vendégek voltunk az orfűi Kistó strandján- EGÉSZEN EDDIG A NYÁRIG. Az előző két évben (azaz a 2013-mas és 14-es nyáron) rengeteget jártunk strandolni oda, és csodálatosan finom ételeket ettünk a strand büféjéből. A mosolygós szőke pultoslányok kedvességéért bőven megérte oda járni. Az idei évben azonban a minőség minden téren romlott. Az étel szinte ehetetlen, holott ennyi pénzért a csillagokat kéne lehozniuk. A régen közkedvelt lángos hatalmas mérete az idei évre a negyedére csökkent. A kiszolgálás megváltozott, a pultosok tapasztalatlanok, a konyhán dolgozók lassúak. Az idei nyáron hiába volt szinte végig hőség, a régi személyzet hiánya miatt nem lehetett túl nagy a bevétel. Vissza a régi dolgozókat, a minőséget, és a vendégek is visszatérnek!

 4. Horváthné Török Ildikó szerint:

  Mi mindig jól érezzük magunkat. A belépő nem drága, kisgyerekes családoknak jó kikapcsolódás!

 5. firkae szerint:

  Elnézést, de kihez tartoznak a strandon tartott nyulak? Ugyanis nagyon rossz állapotban vannak, a gondozójuk nem törődik velük egyáltalán, mondhatni állatkínzás, amit művelnek velük, az alapján, amilyen állapotban némelyik nyúl van. Nem tudom kit kell megkeresni ez ügyben, emiatt kérném a segítségüket, hogy lehetőleg meg lehessen menteni a beteg nyulakat, és ne pedig levágják őket, ahogy azt a gondozó előre vetítette.

 6. critique szerint:

  E-mail nincs megadva, mobilszám nincs megadva, a megadott vezetékes szám “átmenetileg nem kapcsolható”. Azt szerettem volna megtudni, hogy mi van este hat után, mert ha valaki például ötig dogozik, azért nem mindegy, hogy hatkor bemehet-e még, vagy ha odaért, akkor maradhat-e?

 7. P.Gabi szerint:

  Azt szeretném megkérdezni,hogy ki és miért engedi,hogy év közben lezárják a kis tavat? Mert tavaly ősszel ez történt. (2016.szeptemberében,amikor még bőven kánikula volt 24-25 fokos vízzel).1960-as évek óta a strandszezon végeztével tavalyig (ez általában aug. 20. után szokott lenni) állandóan nyitva volt,télen is,sosem volt lezárva.Ha már nem lehetett fürdeni,akkor is sétálni,üldögélni lehetett bármikor a tóparton. A mostani üzemeltető önkényesen lezárta azt a tavat,amit annak idején rengeteg társadalmi munkával hoztak létre .Az állataira hivatkozik,hogy kár érte a látogatók miatt.Úgy gondolom,ez nem állatkert,és kérjük,ne zárja le emiatt a tavat,lehessen ezután is látogatni.

 8. Borbély Róbert szerint:

  A strand szép nagy, hatalmas fákkal, így hűsítő árnyékban nincs hiány. Tisztaság, rend van, szépen gondozzák. A homokos rész nagyon sláger a gyerekek körében. A büfé sajnos kritikán aluli. Az árak csillagászatiak, az ott dolgozók meg mindent csinálnak csak dolgozni ne keljen. Fiatal diákok, idősebb alkalmazottak egyaránt vannak de úgy mozognak ott mint holmi ufonauták. Bármilyen ital kikérése sok idő.
  A lángosra alap hangon 60 percet kellett várni…..bár ne vártuk volna ki…… méretileg nem volt velük gond, de a sajt rajta íztelen, semmilyen sajtra nem emlékeztet ízben, több helyen nem volt teljesen átsütve, estére meg az egész társaság a WC-re járt, meg egész másnap is….. Két családnak a nyaralásra szánt idejükből sikeresen elvettek másfél napot. Szégyeljék magukat , ha nem tudják a munkájukat elvégezni akkor ne mások kárára tevékenykedjenek hanem zárják be a büfét, és inkább kertészkedjenek, vagy takarítsanak.
  Gyakorlatilag a strandot ajánlom mert jó, viszont mindenki vigyen kaját , piát magával ha nem akar másfél napig WC-re rohangálni.

 9. Kiss Zsóka szerint:

  A hétvégén voltunk a családdal (a férjem és két kislányunk). Meglepően gondozott volt a terület, a belépéskor hatalmas banánfák fogadtak bennünket, igazi egzotikus hangulatot teremtve. A gyerekek imádták az állatokat, egész nap a nyulakat és a kecskéket simogatták, vagy a gyönyörű pávákat hajkurászták. Az egész terület be van kerítve, úgyhogy nem kell figyelni a prontyokra, nyugodtan kóborolhatnak, nem eshet bajuk. A part kialakítása nagyon jó a gyerekeknek, imádtak a homokos parton játszadozni és mivel nagyon lassan mélyül, sőt, még kis homoksziget is van, biztonságos számukra. A büfé árai szerintem teljesen átlagosak, de a lángos nagyon finom volt, bőségesen kaptunk rá sajtot is. Minket azonnal kiszolgálta,, holott Fishing on Orfű fesztivál volt, ami a forgalmon is meglátszott. Összességében szuper napot töltöttünk el, a gyerekek azóta is vissza akarnak menni, ha jó idő lesz, a hétvégén újból ott a helyünk!

 10. Kedves szerint:

  A strand jó, de szolgáltatás szinte 0. A büfé árai átlagosan magasak, a minőség kritikán aluli. A kiszolgálás közepes. A homokos part jó, aki szeret a napon égni. Az étteremben jó a kiszolgálás, az árak közepesek. A strand wc 1 pontos, szappan, kézszarito nincs. A belépő 900ft, jó. Parkoló jó. A környék fantasztikus szép, ezért a strand is megér 1 napot. Inkább az AquaWorldot ajanlom.

 11. Slezák Eötvös Ferenc szerint:

  Sziasztok. Szeretném meg tudni hogy itt baranyában hol van naturista strand?

 12. Turcsán Judit szerint:

  A strand nagyszerű! Szépen gondozott, a belépő ára elfogadható. A büfében az étel valóban silány, de hűtőtáskával mentünk, és nagyszerű egésznapos programunk volt! Csak ajánlani tudom a helyet!

 13. Bálintné Timi szerint:

  Mi a félnapos belépőért nem 700, hanem 800 ft fizettünk…
  A strand maga nagyon jó, gyerekbarát, árnyékos.
  A büfé viszont MINŐSÍTHETETLEN! Minimum 30 perces várakozási idővel kell számolni! Az lángos nagyon messze állt a ,,strandos” lángostól. A főtt kukorica nem volt megfőve. A pultos hölgy bunkó és lekezelő volt, amikor többen érdeklődtek, hogy esetleg elkészül-e belátható időn belül az ételük, illetve amikor többen jelezték, hogy nem a kifizetett teljes rendelést kapták ( hiányos volt a palacsinták db száma rendszeresen).

 14. istván szerint:

  majdnem voltunk az Orfűi tónál______

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük