Mikor kaphatja meg Pécs a beígért aquaparkot?

Uszoda van, gyógyúszás viszont nincs Pécsen (bama.hu)
2014-08-10
„Strandfürdő Pécsen?!” – szakmai beszélgetés és fórum
2014-09-26
Összes

A napokban ismét előkerült Páva Zsolt polgármester azon ígérete, miszerint a következő ciklusban Pécsett is megvalósulhat egy aquapark építése, ami a város jelenlegi helyzetét tekintve igencsak szükséges lenne már, hiszen nyáron alig lehet a városban megfelelő fürdőt találni. Idén nyáron pedig tovább súlyosbította a helyzetet a Hullámfürdő felújítása is.

kecskemeti-furdo-kecskemeti-csuszdapark
A kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark

Páva Zsolt polgármester még júniusban beszélt a BAMA újságíróinak arról, hogy szerinte Pécs is eljutott oda, hogy el lehet kezdeni gondolkodni egy városi aquapark megvalósításán.

Egy pécsi aquapark építésének a gondolata már jóval korábban is felmerült, de eddig sajnos hiába várták a pécsiek a tényleges megvalósítást, pedig abban a városlakók többsége egyetért, hogy szükség van rá.

Többen a Balokány helyén képzelik el ezt az új pécsi fürdőt, azonban korábban már megmondták a szakemberek, hogy a Balokány területi adottságai nem teszik lehetővé az ilyen jellegű fejlesztést.

szeged-furdo-napfenyfurdo-aquapolis-szeged
Napfényfürdő Aquapolis Szeged

Egyelőre korai lenne még bármit is mondani, de kíváncsian várjuk, hogy a választások után vajon megkapja-e végre Pécs is a már évek óta ígérgetett aquaparkját.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük