Ambient Hotel & AromaSpa

NYITVA TARTÁS | ÁRAK | ELÉRHETŐSÉGEK | VÉLEMÉNYEK

Sikonda strand árak, Sikonda strand belépő árak, Sikonda strand nyitva tartás, Sikonda fürdő árak, Sikonda fürdő belépő árak, Sikonda fürdő nyitva tartás, pécs fürdő, pécsi fürdő, baranyai fürdők

A szálloda a spa kezelések mellett az egészségmegőrzésre, valamint a testi és lelki kikapcsolódásra is komoly hangsúlyt fektet. Az új koncepció középpontjába Sikonda egyedi mikroklímája került, hiszen a Komló városához tartozó üdülőfalu kiváló természeti adottságai folytán rendkívül jó levegővel rendelkezik.

Nyitva tartás

Hétfő – Vasárnap: 08.00 – 20.00

Árak

SZÉP kártya elfogadás: OTP, MKB és K&H

Felnőtt egész napos3 800 Ft
Felnőtt délutáni belépő (15:00-tól)3 200 Ft
Gyermek (6-18 éves korig) és Nyugdíjas egész napos belépő3 200 Ft
Gyermek (6-18 éves korig) és Nyugdíjas délutnái belépő (15:00-tól)2 700 Ft

A fürdő engedélyezett befogadó-képességének felső határáig fogadhatunk Vendégeket, ebből kifolyólag célszerű előzetesen érdeklődni, telefonon vagy e-mailen, hogy fennáll-e létszámkorlátozás az adott napra vonatkozóan.

Elérhetőségek:

Cím: 7300 Komló-Sikonda, Fürdő u. 5.
Telefonszám: +36 72 582 060
Honlap: www.ambienthotel.hu
E-mail: sales@ambienthotel.hu


Nagyobb térképre váltás

15 Hozzászólás

 1. Dia szerint:

  Ma szerettünk volna bemenni a Sikonda Ambient hotel strandra,mert mióta feújították nem voltunk.A recepciós hölgy közölte hogy ma nem mehetünk be mert zárva van a hotel.Indokot nem mondott csak annyit mért nem néztük meg a honlapot oda van írva.Na most én végignéztem az összes honlapjukat egyikre sincs még véletlenül sem írva semmi ezzel kapcsolatban.És úgy hallottam hogy múltkor egy 3 kisgyerekes anyát küldtek el ugyanezzel az indokkal.Felháborítónak tartom hogy aki a környéken él Pécs vagy Komló mért nem mehet be a hotelbe ,ha szoba nincs is kiadó,azért a strandot mért nem látogathatja aki akarja.Régen míg csak Sikonda &Wellnes volt a neve nem volt ilyen gond ,és hozzáteszem nem kis pénzt hagytunk ott nekik.Meg legalább akkor tájékoztatnák az embereket de semmi sehol nincs írva hogy nem lehet bemenni.Mi is egy kisgyerekkel mentünk volna azért az nagy csalódás egy gyereknek.

  • Kedves Dia!
   Köszönjük szépen megtisztelő véleményét! Az Ön által is említett felújítás óta az Ambient Hotel & AromaSPA**** minden korábbinál nagyobb figyelmet fordít Szállóvendégei kényelmére. Természetesen a fürdő befogadóképességének felső határáig sok szeretettel várjuk Fürdővendégeinket is. A nyári időszakban, magas szobafoglaltság mellett nehéz megbecsülni, hogy az adott napon mennyi Fürdővendégünk érkezik, ennek alapján – a nap folyamán – születik döntés a létszámkorlátozásra vonatkozóan. Az idei évben sportmedencénk sajnos nem üzemel, ezért a fürdő befogadóképessége is alacsonyabb.
   Honlapunkon, a wellness / fürdőbelépők menüpontban az alábbi információ szolgál Fürdővendégeink tájékoztatására:
   “A fürdő engedélyezett befogadóképességének felső határáig fogadhatunk Vendégeket, ebből kifolyólag célszerű előzetesen érdeklődni, telefonon vagy e-mailen, hogy fennáll-e létszámkorlátozás az adott napra vonatkozóan.
   Telefon: +36 72 582 060
   E-mail: sales@ambienthotel.hu
   Megértését köszönjük, bízunk benne, hogy a későbbiekben Vendégeik között üdvözölhetjük Önöket!

   • Puppi Attila szerint:

    Ez a válasz egy vicc! mint írta nem tudják mennyi vendégük lesz, akkor ha előzetesen érdeklődni szeretnék mikor érdemes egy -két percel a pénztárhoz érkezés előtt? Mert előző nap úgysem tudják hányan jönnek a következő nap?!
    Szerintem aki írta az sem hiszi, ha igen az már nagy baj! Ezek után már le is mondtam a gondolatról, hogy oda megyek a családdal! Nem szeretnék az ajtóból vissza fordulni, hogy számunkra hely!

 2. Katalin szerint:

  Én is felháborítónak tartom amit előttem szoló irt, es nem beszélve arról hogy a szallas.hu oldalon egy nap 31.000 Ft-tol ,elnézést de vicc kategória!!!

  • Kedves Katalin!
   Jelen felületen fürdőnk szolgáltatásait ajánljuk Vendégeink részére. Ennek ellenére korrigálásra szorul az Ön által említett információ: legmagasabb portai árunk 36 000 Ft 2 főre, 1 éjszakára vonatkozóan értendő, félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal. Ehhez képest sokkal kedvezőbbek minimum 2 éjszakától foglalható csomagajánlataink, melyek jelenleg akár már 11 900 Ft / fő / éj ártól foglalhatóak, szintén félpanzióval és korlátlan wellness használattal. Amennyiben csomagajánlataink szimpatikusabbak, mint napi fürdőbelépőink, természetesen szívesen látjuk Önöket Szállóvendégként is!

 3. kovács lajos szerint:

  az árak érdekesek,hogy jártam már harkánytól-kehidakustányon át-egerszalókig.Itt mi kerül ennyibe??/belépőre gondolok.

  • Kedves Kovács Lajos!
   Fürdőbelépőink a legtöbb hasonló fürdővel ellentétben tartalmazzák a medencék és a szaunavilág használatát is 4*-os környezetben, ezen felül hétvégéken és kiemelt időszakokban rendszerint ingyenes szaunafelöntésekkel várjuk Vendégeinket.
   Alábbi szolgáltatásaink korlátlan használatát ajánljuk Vendégeinknek:
   – télen 3 beltéri termálvizes medence
   – nyáron további kültéri termálvizes medence
   – termálvizes gyermek- és babamedence
   – kültéri jakuzzi
   – sókamra
   – finn szauna (bel-és kültéri)
   – aromakabin
   – gőzkabin
   – infraszauna
   Ami szintén egyedülálló, hétfőnként, szerdánként és péntekenként 2 hónapos kortól (kedvezményes áron) lehetőség nyílik szakképzett oktatónk közreműködésével gyermek-és babaúszásra. A részleteket keresse honlapunkon!
   Bízunk benne, hogy hamarosan Vendégeink között üdvözölhetjük!

   • Puppi Attila szerint:

    Lehet, hogy önök még nem jártak máshol mert ott kevesebbért kapni ugyan ezeket a szolgáltatásokat, igaza van a kérdezőnek!

 4. Szűcs Imre szerint:

  Tisztelt Hotel !

  Köszönettel várnám a beltéri 3 db. medencéjük hőmérsékletének
  megadását,- tekintettel arra, hogy ezt (feltehetően az én figyelmetlenségem
  miatt) sehol nem találom.

  Fáradozásukat megköszönve egyben Kellemes Ünnepeket is kivánok.

  Szűcs Imre
  Ócsa

  • Pécs Fürdő szerint:

   Kedves Szűcs Imre!

   A fedett élménymedence 31-33 °C-os termálvizű, a szintén termálvizű ülőmedence 35-36 °C-os hőmérsékletű. Ezen kívül van még egy 30-32 °C-os gyermek- és pancsoló-medence, valamint egy jakuzzi is.

 5. Törő Csaba szerint:

  Olvasom itt az előttem hozzá szólókat azt kell.hogy mondjam nekünk nagyon bejött az egész wellnes részleg a kiszolgálás a kaja szóval szinte minden pedig már háromszor voltunk ott és úgy néz ki talán nem sokára negyedszer is lejutunk.Bár egy dolgot azért mi is hiányoltunk még hozzá az éjszakai fürdőzés lehetőségét ami pár éve még meg volt.Ettől függetlenül mi szívesen töltünk el ott pár napot wellnes keretébe.

 6. Szilvia szerint:

  Miért nem találok nagycsaládos belépő árat,mint más helyeken???

 7. Keztyűs Mária szerint:

  Nagyon régi komlói vagyok. Sikonda hosszú ideig valóban a komlóiaké volt. Ott töltöttük ifjúságunk nyarait,a buszok megállás nélkül hozták a pihenni vágyókat.É s most ? Meg lehet nézni mi van Komlói nem mehet be csak korlátozott számban a gyerekesek pedig nem tudják megfizetni a belépőket. Más városokban kedvezményes belépők vannak az ott lakóknak!! Mindezt nagyon szomorúnak tartom !!!! Sikondát annak idején a bányász embereknek és családjaiknak építették! El lehet gondolkodni hová jutottunk!!!! Úgy látom a hozzászólók sem nagyon dícsértek. Sajnos ez van!!!!

 8. Szilvi szerint:

  Vasárnap délután jártam Sikondán, a fürdőzés céljából. Csalódottan tapasztaltam, hogy a 3-4-5 évvel ezelőtti színvonalnak már csak a töredéke van. Számomra elképesztő módon amortizálódik az egész hely, és sajnálattal látom, hogy a fenntartók ez ellen semmit nem tesznek. Érkezésemkor a portán kértem az öltözőben lévő zárható szekrényekhez kulcsot, hogy strandolás közben az értékeimet, lábbelit és ruhát el tudjam zárni, és biztonságban tudni. Kaptam is egy lakatot kulcsokkal, merthogy a szekrényeken a zár már régen tönkrement, és ezt orvosolták néhány szekrényen úgy, hogy kis fülecskéket hegesztettek a szekrényajtókhoz, hogy azokat lakattal lehessen zárni, ha már sima kulccsal nem lehet. Azonban döbbenten szembesültem vele, hogy a nyitva lévő szekrényekről már azok is le voltak törve, tehát nem találtam olyan szekrényt, amit a lakatommal be tudtam volna zárni. Visszamentem a portára, hogy kérjek lakat helyett kulcsot, azonban ott a recepciós közölte velem, hogy nem tud adni, de fel tudja ajánlani, hogy átöltözés után az értékmegőrzőben elzárhassam a holmimat. (Azt megjegyzem, hogy a fürdő területén alig volt ember, tehát fogalmam sincs, hogy a zárva lévő szekrényekben kinek a holmija volt, vagy volt-e egyáltalán bennük valami.) Azért egy 4*-os szállodától, 4*-os árakon ennél többet várok. a 4* erősen megkérdőjelezhető. Ha már egyszer csak a szállodán keresztül mehetek be a fürdő részre is, akkor elvárnám, hogy ne egy szál bikiniben kelljen a recepción keresztül egy értékmegőrzőbe elzárni azt a holmit, aminek tárolására az öltözőben található szekrények szolgálnak, és ha abból kell valami közben, pl pénztárca, telefon, ne vizesen csöpögve szintén a recepción keresztül lehessen ahhoz hozzájutnom. Ez sok mindennek nevezhető, csak színvonalnak nem. Inkább igénytelenségnek. Egy 4*-os szálloda legyen annyira igényes, hogy az ilyesmikre is ad. Ha elvesztek a kulcsok, tudom pl ajánlani, hogy kaució fejében osztogassák azokat, és akkor nagyobb valószínűséggel fogják kifele menet leadni is a recepción. Nagyon sok helyen ez kiválóan működik. Számos más városban így működő szállodáról példát vehetnének. ahol a külsős fürdőlátogatók számára fenntartott öltözők kifogástalan állapotban vannak. De ha nem megy, akkor ki kell zárni a külsős látogatókat, és csak kifejezetten a szállóvendégek részére fenntartani a fürdőt. ( Bár attól tartok, hamar csődbe mennének.) Mindenesetre ha a szálloda vendégei is ilyen színvonalú ellátásban részesülnek, csak sajnálni tudom őket. És csatlakozom az előttem véleményt íróhoz is. Meg lehet nézni itt a megyében pl. Siklóst: a helyiek kedvezményesen látogathatják a szállodához tartozó fürdő komplexumot, olyan áron, ami hétköznapi embereknek is megfizethető, és szerintem az üzemeltető, és a helyiek is egyaránt jól járnak ezzel. És bár engem nem érint, de valóban mindenhol létezik nagycsaládos, és csoportos fürdőbelépő is. Sikondán mindenért 4*-os árat kérnek, de az ezért kapott szolgáltatások a minimálisan elvárható színvonalat sem érik el. Vagy hasonlítsák össze ezért az árért nyújtott szolgáltatásokat. Ebben az árban sok helyen naponta 3-szor ingyenes szaunaszeánszokon vehet részt a vendég. Ja, és hát igen: a szaunalepedőnek nevezett valami… Önök szerint ez megfelel annak a funkciónak, aminek meg kellene felelnie? Szerintem az üzemeltetőknek minél előbb okulniuk kellene a hozzászólásokból.

 9. PJ szerint:

  Régebben sokat jártunk Sikondára.Pár éve vettem észre,hogy nagyon elszaladtak az árak.De mire fel?Mi van ott olyan szenzáció,ami miatt ennyibe kell hogy kerüljön?Mi is mindig hétközben mentünk,alig lézengett ott ember.Most már mi sem lézengünk ott többet.Régebben voltak szülinapi,névnapi,hétközi akciók,hova tüntették?Nálunk akkor telt be a pohár,mikor egy akciót meghirdettek,jó messziröl oda mentünk,majd ott közölték,hogy nem érvényes,mert meggondolták.Egy biztos,hogy nagy ivben elkerüljük,főleg az után,amiket itt olvastam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük