Pollack Strand

NYITVA TARTÁS | ÁRAK | ELÉRHETŐSÉGEK | VÉLEMÉNYEK

Pollack strand árak, Pollack strand belépő árak, Pollack strand nyitva tartás, pécs fürdő, pécsi fürdő, baranyai fürdők

A pécsi Pollack Strand egy feszített víztükrű és két gyermekmedencével várja a látogatókat minden nyáron. A medencék mellett található még itt röplabdapálya, tűzrakóhely és grillező. A strand egy nagy zöld területen helyezkedik el hintaágyakkal. A gyermekek a fürdés mellett akár az itt található játszóteret is használhatják. Ha valaki a tűzrakóhelyet illetve a grillezőt szeretné használni, mindenképpen szükséges előzetes bejelentkezés a lefoglalásukhoz.

Nyitva tartás

Az üzemeltető kérésére nincs feltüntetve.

Árak

Az üzemeltető kérésére nincs feltüntetve.

Elérhetőségek:

Cím: 7624 Pécs, Damjanich utca 30.
Telefonszám: +36 20 490 50 00
Honlap: www.facebook.com/pollackstrand
E-mail: pollackstrandpecs@gmail.com


Nagyobb térképre váltás

5 Hozzászólás

 1. Körömi Attila szerint:

  A város egyik kiemelkedő értéke.

 2. Kovácsné Kolos Eszter szerint:

  Fantasztikus nyaram volt . hiszen itt ” nyaraltam ” . Ilyen körülményeket nem tud más strand biztosítani . Annyira tiszta , annyira “családias ” amit máshol nem tapasztal az ember. Érzem ,hogy odafigyelnek rám és más is így érzi mindent elkövettek ,hogy mi a strandolók jól érezzük magunkat.Köszönet érte.
  Reméljük ,hogy a következő években sem változik ez meg , hiszen Pécs városa vizek tekintetében igen szegény.
  2016.aug. 08

  Kovácsné Kolos Eszter

 3. SgtBrody szerint:

  És most ez is megy a levesbe a remekül átgondolt elkerülő út miatt. Csak tudnám, kinek kell köszönetet mondani ezért. Majd strandolunk a beígért aquapark víziójában. (Nem mintha opció lenne bármilyen csilivili vizes varázslat a Pollack mellett)

 4. maxi szerint:

  nem csodálom, hogy az árak nincsenek feltüntetve, pimaszul drága! egy délutáni diákjegy 700 forint???!!!! hello-bello!!!

  • Farkas Imre szerint:

   Pimaszul drága?
   Szolnokon, a Tisza “fővárosában” jelenleg egyetlen hely van, ahol medencében lehet úszni. A fiammal járunk úszni hetente egyszer. Az 1 felnőtt, 1 diákjegy egész napra 3000 Ft, este 5 után “csak” 2700 Ft. És nagyon ki kell sakkozni mikor megyünk, mert itt edz és tanul úszni szinte minden ifjúsági sportoló és gyerek. Úszók, vízilabdázók, kajak-kanusok…
   Van egy “vízilabda aréna” is, de annak vizébe a Dózsa profi vízilabdázóin kívül más földi halandó be nem teheti a kis testét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük