Hamarosan indulnak a nyári táborok

Éjszakai fürdőzés a Thermal Spa Siklósban!
2014-06-07
Újra kinyit a Hullámfürdő kültéri strandja
2014-07-29
Összes

Lassan vége az iskolának és elkezdődik a gyerekek által már nagyon várt nyári szünet. Azonban a szülők sokszor nem annyira várják ezt az időszakot, mivel számukra komoly nehézséget jelent a gyerekek elhelyezése. Ebben segítenek a különböző nyári táborok, sportnapközik.

pécs fürdő, pécsi fürdő, baranyai fürdők, nyári tábor, nyári táborok, sportnapközi, sportnapközik, nyári tábor pécs, pécsi nyári tábor

Pécsett és környékén rengeteg ilyen nyári táborral lehet találkozni, így valószínűleg mindenki megtalálja az érdeklődési területének megfelelőt. A táborok általában 1 hetes turnusokban zajlanak, így akinek a lehetőségei engedik, akár több különböző táborba is elküldheti a gyermekét.

A kínálatban megtalálhatóak a különböző téma specifikus táborok is. Ilyenek a különböző természetjáró, informatikai, nyelvi táborok vagy akár az úszóiskolák és más sport szervezetek által kínált sporttáborok, sportnapközik.

Ilyen sporttábor például a pécsi Mint A Hal Egyesület tábora is. A gyerekek itt a hét minden napján úszóedzéseken vehetnek részt, amelyet további programok tesznek még színesebbé. A tábor szervezői gondoskodnak az ebédről is a gyerekek számára. Ez a tábor is 1 hetes turnusokban zajlik. Az edzések mellett hétfőnként például a Terráriumba látogathatnak el a gyerekek, kedden az abaligeti cseppkőbarlangba vagy az orfűi aquaparkba, szerdán a Misina Állatmenhelybe, míg csütörtökön egy könnyed mecseki túrán vehetnek részt. A péntek a strandolás ideje, ilyenkor a gyerekek az orfűi Kistó strandon pihenhetik ki a hét fáradalmait.

pécs fürdő, pécsi fürdő, baranyai fürdők, nyári tábor, nyári táborok, sportnapközi, sportnapközik, nyári tábor pécs, pécsi nyári tábor

További információk a táborról:

Turnusok időpontjai:

1. Június 16 – 20.
2. Június 23 – 27.
3. Június 30 – Július 4.
4. Július 7 – 11.
5. Július 14 – 18.

Programok:

Az úszásoktatás kezdő és haladó csoportokban zajlik napi két alkalommal, kisebb kirándulásokkal színesítve. A gyerekek minden nap meleg ebédet kapnak.

Kirándulások:

Hétfő: Terrárium
Kedd: Cseppkőbarlang vagy Orfű Aquapark
Szerda: Misina Állatmenhely
Csütörtök: Mecseki túra
Péntek: Orfű, Kis tó (Orfűi-tó) strandolás

A turnus díja:

16 500 Ft / fő + 4 db helyi buszjegy (ha nincs bérlet)

Kedvezmények:

Testvéreknek 1500 Ft/Fő engedmény a turnus díjából!
Két vagy több hétre jelentkezőknek 1500 Ft/Fő engedmény a turnus díjából (a második héttől)!

Jelentkezés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük