Felkerültek a pécsi és baranyai fürdők 2017-es árai és a nyitva tartásai

Kerüljük el a fürdőkben szerezhető betegségeket!
2016-09-15
Megújult külsővel jelentkezik a www.pecsfurdo.hu oldal
2017-05-01
Összes

A mai napon frissítettük a Pécs Fürdő oldalát, így már ismét a legaktuálisabb, 2017-es információk tekinthetőek meg rajta. Az oldalon továbbra is a pécsi és baranyai fürdők nyitva tartása, a belépőjegyek árai (beleértve a SZÉP kártya elfogadást), valamint az elérhetőségeik találhatóak meg egy helyen.

Az idei árakban egyelőre az ANK uszoda, a Thermal Spa Siklós és a Sellyei Termálfürdő esetében figyelhető meg egy nagyjából 100 Ft-os emelés, a Szigetvári Gyógyfürdő és a Magyarhertelendi Termálfürdő esetében pedig egy körülbelül 200 Ft-os áremelés. több fürdő esetben megfigyelhető már egy kisebb áremelés is. Kiugrik a többi baranyai fürdő közül a Harkányi Gyógy- És Strandfürdő, amely egy közel 400 Ft-os áremelést hajtott végre a 2017-es szezonban.

Ettől függetlenül természetesen előfordulhat majd, hogy további fürdők (amelyek jelenleg a kivárásra játszanak) is az áremelés mellett döntenek, hiszen a 2016-os évben is volt példa arra, hogy 1-1 fürdő közvetlenül a szezon előtt emelte meg az árait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük