A lakótelkek árából épülhet új uszoda Kozármislenyben (Bama.hu)

A nyár elejére megnyit a nagymedence Harkányban (Bama.hu)
2015-01-29
Új medencével és csúszdákkal is bővült a mohácsi uszoda (Bama.hu)
2015-04-16
Összes

Ha sikerülne eladniuk mindegyik telket, az nagyjából kétszázmilliós bevételt jelentene.

– A költségvetésben nem szerepel a lakótelkek értékesítéséből befolyó összeg, így azzal tartalékként tudunk számolni – közölte Bíró Károly polgármester. – Kimondott célunk, erről korábban is beszéltünk, hogy a telkek árát pályázati önerőre, vagy további nagyobb fejlesztésekre fordítsuk.

Mintegy harminc, összközműves telkük van, s habár látják, hogy az ingatlanpiac még nem talált magára, de ez náluk másképp van. Most már szinte nem telik el úgy munkanap a hivatalban, hogy ne lenne ez ügyben érdeklődő. Márpedig, ha sikerülne eladniuk mindegyik telket, az nagyjából kétszázmilliós bevételt jelentene.

– Amit mindenképp ebből a remélt pénzből szeretnénk elindítani, az az uszodaprogram. Ha nem lesz pályázat, az iskola melletti kis tanuszodára ez elegendő, ha lesz kiírás, akkor a mintegy 800 milliósra becsült városi uszoda pályázati önerejéhez szolgálhat alapul a telekeladásokból befolyó pénz.

Az új, alakuló lakópark telkeinek jobb értékesítéséhez minden segítséget megadnak: a közművesítés mellett a tervezett új, Nagyárpádon át Pécsre vezető kerékpárutat is ahhoz közel alakítanák ki.

B. A. (Dunántúli Napló)

http://www.bama.hu/baranya/kozelet/a-lakotelkek-arabol-epulhet-uj-uszoda-mislenyben-594966

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük